Over ons

Het is het jaar 1898 als we beginnen met groenten en fruit te verkopen van uit een juk, op de Grote markt en Vis markt in Groningen. Jaren later werd er een winkel gekocht aan de Verlengde Hereweg en werden hier al veel meer producten verkocht en werd er in 1957 een etalage wedstrijd gewonnen. Van hieruit werd ook met pony en wagen gevent. In 1958 ging men verhuizen naar Zuidlaren, De grote verandering kreeg gestalte in 1991 met de verkoop van aardappelen, groenten, fruit, exoten, maar ook salades, rauwkosten, maaltijden, de Maaltijd box en in de webshop. Op 30 oktober 2012 hebben we de winkel heropend na een interne verbouwing, de midden rauwkost toonbank is er uit en er is een nieuwe wand rauwkost meubel voor in de plaats gekomen, we bieden nu de consumenten de keus tussen bediening of zelfbediening.

Gestelde eisen,                                                                                                                                                                                  .
Breed aanbod van maaltijden/salades/gesneden groenten en roerbakvarianten
  • Servicegericht personeel
  • Verse groenten en het lekkerste fruit
  • Eerlijk en vakkundig advies
  • Wekelijks aanbiedingen die ook op de site staan
  • Prettige/persoonlijke en snelle bediening
  • De vers bereide producten worden gekoeld gepresenteerd volgens de wettelijke eisen

Om aan deze toelatingsnormen te kunnen blijven voldoen en een constante ontwikkeling te waarborgen worden we, 8 keer per jaar gekeurd. Deze keuringen bevatten o.a. de naleving van de regels op de winkelvloer en hygiëne.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is tegenwoordig een belangrijk begrip. U als consument wil kunnen vertrouwen dat bedrijven een gezond/veilig product leveren. Producten moeten snel, verantwoord en van uitstekende kwaliteit zijn. Onze winkel geeft hier een invulling aan.De ondernemer koopt bij gecertificeerde groothandelaren waarbij de herkomst van de producten altijd te achterhalen is. Deze groothandelaren worden regelmatig door instanties gekeurd op naleving van de certificatie. Op deze manier is de keten gesloten en wordt gezorgd voor een gezond en veilig product.